Windbreak / læsejl / sidesejl

Windbreak/ læsejl/ sidesejl giver dig læ når du sejler.

Du kan få vinduer i dit windbreak, hvis dit cockpit er lavt og udsynet er hæmmet, eller det kan fremstilles, så det let kan afmonteres når du sejler. Mange sejlere bruger kun læsejlet, når de ligger i havn for at beskytte privatlivet.

Ønsker du pulpitten dækket, skal du gøre op med dig selv om førtøjning, redningskrans eller rulle sidder i vejen. Den billigste måde at få windbreak på, er hvis du selv kan måle. Er det et simpelt flad stykke til siden uden for mange udskæringer, kan du sende en skitse med mål. Den fingernemme sejler kan eventuelt selv fremstille en skabelon.

Det er imidlertid ikke lige enkelt til alle både. Hvis du ønsker det skal gå rundt om bagenden, eller der er mange udskæringer for klamper mv., kan det kræve hjælp fra en modeltekniker.

Vælg mellem løsningsmuligheder A,B,C,D,E,F.

Læsejl til altanen

Læsejl til altanen, cafeen, terrassen eller sommerhuset er også opgaver vi løser. Mulighederne er mange, farven er dit valg – Send en skitse eller ring og få en snak om dine behov.

Windbreak på bavaria 36 båd.

Wind Break Bavaria 36, Model A med sejlringe. Dækker fra 1. septer til øverste del af pulpit. Nederste del åben af hensyn til fortøjning.