Søg
Close this search box.

Ny bimini top til din båd

En bimini er en perfekt solafskærmning til din motorbåd eller sejlbåd. Den giver skygge på dækket, hvilket er super lækkert, når solen står højt om sommeren. Meget passende er den opkaldt efter en ø på Bahamas, hvor solen bager året rundt.

Soltoppen er et godt valg til dig der sejler i varmt vejr med høj sol. Så mindsker du risikoen for at blive solbrændt på din sejltur, hvor man i forvejen er i risikozonen på vandet. Du kan også stadig nyde brisen med havluft, da den kun er en top som skærmer for solen, og altså ikke har nogle sider på, der holder vinden væk. Det gør den perfekt til de dage, hvor du bare kræver skygge og brise. Du får den især brugt, hvis du sejler i et varmt klima. Den er praktisk, da den er nem at tage frem og folde sammen.

Tilpasning til din båd

Vi skræddersyr din bimini top til din båd, så den passer perfekt til dig og din båd. Hos Schultz Sejlmageri har vi igennem tiderne fremstillet mange tilpassede biminis til mange tilfredse kunder. Det er vigtigt for os, at fremstille holdbare produkter i høj kvalitet, som vi kan være stolte af, og vores kunder er yderst tilfredse med. Har du en bimini i dag, som skal efterses eller have foretaget en reparation, kan du se mere om eftersyn og reparationer. Måske skal den helt udskiftes?

Hvis du ikke har en i dag, skal der også nye bøjler til. Scroll ned af siden for at se eksempler på forskellige modeller.

Dragonfly 35 Bimini
x-55 båd med bimini

Generelt om brugen af bimini

På nordisk producerede sejlbåde sidder løjgangen oftes i cockpittet, og det komplicerer udviklingen og brugen af Bimini toppe på denne bådtype. Hvis løjgangen er monteret foran cockpitnedgangen på ruffet, er der en mere enkel løsning til din båd.

Ved vindstykker op mod 8 – 10 m/s (5 Beaufort) bør biminien sikres med ekstra gjorde. Det vil være bedst, at pakke den sammen i denne vind, for at undgå skader.

Eksempler på bimini modeller

X-55

Mellemstykke der dækker gabet ved løjgangen.

x-55 båd med bimini

Dragonfly 35

Storskødet kører på løjgangen mellem to biminier.

Dragonfly 35 Bimini

TV. Windy 58

Bimini over agterdæk, fremstillet på 30 mm. rustfri rør.

Bimini på TV windy 58 båd

Pakket under cover

TH biminien pakket under coveret.

Bimini pakket under cover

Örnvik 500 CLX

Monteret bimini for maksimal solbeskyttelse.

Bimini på Örnvik 500 CLX båd

Örnvik 500

Sammenklappet med støtteben.

Bimini sammenklappet med støtteben

Farver og materialer

Når du bestiller en bimini fra Schultz Sejlmageri, kan du vælge mellem mange flotte farver. Vi har udvalgt stærke materialer fra Citel, og laver kalecher til både i akryldug fra Docril N kollektionen.

Farven har stor betydning for vores kunder, og har hver deres karakteristika. Læs meget mere om vores farver og materialer, og bliv klogere på hvilken der passer bedst til dit behov og din båd.

Farvekort akryldug citel docril N

Reparation og eftersyn

Har du en bimini i dag, som skal efterses eller have foretaget en reparation? Måske skal den helt udskiftes? Se mere om reparationer og eftersyn eller kontakt os for et tilbud på en ny bimini.