Søg
Close this search box.

Solafskærmning til vinduer

Solafskærmning til bådens vinduer

Der bruges meget tid under solens stråler, når man sejler, og det er derfor en rigtig god ide at afskærme fra solen på båden. På motorbåde og sejlbåde, herunder dækssalonbåde kan det være en god ide med solafskærmning monteret udvendig på vinduerne. Til afdækningen anvendes akryldug eller PVC net. PVC-net giver dig muligheden for at kombinere beskyttelse mod solen, samtidig med at du kan se ud. Akryldugen vil være en god løsning, hvis formålet er at beskytte instrumentbord og indvendig træ, når du forlader båden.

Solafskærmningen kan også bruges på sprayhood eller kaleche vinduer. Du får stykkerne, så de passer til dine sprayhood eller kaleche vinduer, så det ikke er en større afdækning, men blot tilpasses til de enkelte vinduer.

Solafskærmning i hvid net
Båd med pvc net som solafskærmning
Se ud men ikke ind med PVC net
PVC net
PVC net i grå og hvid
PVC net i grå og hvid

Farver og materialer

Når du bestiller en bådkaleche fra Schultz Sejlmageri, kan du vælge mellem mange flotte farver. Vi har udvalgt stærke materialer fra Citel, og laver kalecher til både i akryldug fra Docril N kollektionen.

Farven har stor betydning for vores kunder, og har hver deres karakteristika. Læs meget mere om vores farver og materialer, og bliv klogere på hvilken der passer bedst til dit behov og din båd.

Farvekort akryldug citel docril N