Søg
Close this search box.

Have og terrasse

Læsejl, solsejl og afdækning til have og terrasse

Vi fremstiller læsejl solsejl til have og terrasse. Det kan også være et altansejl eller terrassesejl. Vi har også fremstillet læsejl til fx caféer. Der er mange muligheder, så har vi ikke lige nævnt det du søger, kan du kontakte os, og vi kan se på om det er noget vi kan fremstille.

Hos Schultz kan arkitekten eller boligforeningen søge råd og vejledning, og få et overslag på forskellige løsninger.

Til bygninger, byggerier er der arkitekter, der tager hensyn til udformningen af altan læsejl. Det er vigtigt for helheden, at der bliver udfærdiget retningslinjer for farve og materialevalg.

Hos private kan vi rådgive og komme med løsningsforslag til altansejl og overdækning af terrassen ved drømmehuset. Send eventuelt et par billeder og nogle mål, så kontakter vi dig med et tilbud.

Læsejl

Læsejl til altanen giver både noget ro fra vinden, men også mere privatliv alt efter hvordan din altan situation er. Læsejlet er lavet i akryldug, og der kan vælges mellem 20 forskellige farver, så det passer med din bolig og dit område.

Vi kan fremstille læsejl i mange forskellige former og størrelser. Det kan være som til altanen her, men vi har også før lavet læsejl til fx caféer.

læsejl på altan

Pavillon afdækning

Skal du have tag eller sider til din pavillon, kan vi også hjælpe dig på vej til skønne oplevelser i haven. Vi har lavet mange forskellige former for markiser og pavilloner.

Pavillon tag

Jacuzzi cover

Vi kan fremstille et cover til din udendørs jacuzzi, og mulighederne er mange. Vi laver rigtig mange forskellige former for afdækninger og covers til have og terrassen.

Jacuzzi med cover på

Afdækning til grillen eller udekøkken

Udover læsejl kan vi også lave et overtræk til din grill eller udekøkken. Det kan også være afdækning til carporten, for at skabe rammerne for et “fest lokale” når vejret fx ikke er til åben havefest. Har du andet udendørs som skal have et cover på, kan du kontakte os og sende et billede. Vi får ofte nye opgaver og får lavet rigtige gode løsninger, som vores kunder er glade for.

cover til udekøkken
solsejl til hyggekrog
Cover til grill

Materialevalg

Til permanent afdækning eller afskærmning udendørs, anvendes som udgangspunkt akryldug. Akryldug leveres i form af enten båddug eller markisedug. Vi lagerfører akryldug i bredde 150 cm i 20 forskellige farver. Båddug er vandtæt op til 1000 mm. vandsøjle. Markisedug er ubelagt og således ikke 100% vandtæt. Mulighederne for farvevalg er store i markisedug, med eller uden striber.

Se her eksempler på overdækning af hyggekrogen, udekøkkenet, grillen og en carport der laves om til en festsal med en sideafdækning.

afdækning til garage

Farver

Når du bestiller fra Schultz Sejlmageri, kan du vælge mellem mange flotte farver. Vi har udvalgt stærke materialer fra Citel, og laver læsejl, solsejl osv. i akryldug eller PVC fra Docril N kollektionen.

Farven har stor betydning for vores kunder, og har hver deres karakteristika. Læs meget mere om vores farver og materialer, og bliv klogere på hvilken der passer bedst til dit behov og din båd.

Farvekort akryldug citel docril N