Søg
Close this search box.

Produkter til industri og andre erhverv

Vi kan fremstille mange forskellige produkter, og har stor erfaring i speciale opgaver. Her på siden kan du få et lille indblik i vores tidligere cases,  og du er meget velkommen til at kontakte os for en snak om dit projekt og få et tilbud.

Flere typer af covers

Vi fremstiller covers til mange forskellige produkter. Lige fra gravmaskiner og paller til cykel covers. De laves i PVC, hvor der kan vælges mellem sort, grå, hvid og blå.

Du kan også se nærmere om produkter vi har lavet til have og terrasse.

Gravmaskine cover

Speciale opgaver

Vi har lavet denne afdækning til en prærievogn. Det er ofte meget forskellige typer af opgaver vi laver produkter til, når der kommer forespørgsler fra forskellige industrier. Kontakt os for en dialog omkring dit projekt, og vi kan sende et tilbud til dig. Prisen afhænger af opgavens omfang.

Farver og materialer

Når du bestiller et windbreak eller sidesejl fra Schultz Sejlmageri, kan du vælge mellem mange flotte farver. Vi har udvalgt stærke materialer fra Citel, og laver kalecher til både i akryldug fra Docril N kollektionen.

Farven har stor betydning for vores kunder, og har hver deres karakteristika. Læs meget mere om vores farver og materialer, og bliv klogere på hvilken der passer bedst til dit behov og din båd.

Farvekort akryldug citel docril N