Søg
Close this search box.

Priser og betaling

Hos Schultz Sejlmageri får privatpersoner som hovedregel en pris, inden vi går i gang med en opgave. Vi kan selvfølgelig ikke forudsige alt, hvorfor vi på opgaver kun kan anslå et prisleje. Overskrides prislejet standses arbejdet, og vi kontakter kunden. Få altid en ordrebekræftelse, og kontroller at det aftalte er nedskrevet.

Forskellige priser på samme opgave

Køb af ny bådkaleche er en tillidssag. De mange forskellige priser på markedet skyldes i høj grad forskellen i kvalitet og service, eller om varen kan standardproduceres og syes hos vores partnere. Husk at ærgrelsen over dårlig kvalitet og service huskes længere end glæden ved lav pris!

Depositum

Ved bestilling af skaffevarer samt modelarbejde, opkræves et depositum på 50 % af den forventede pris.

Ved bestilling af standard varer, opkræves ordrens fulde beløb 4 arbejdsuger før levering.

Betalingsmuligheder

Vi bekræfter ordren, og kontakter dig ved færdigmelding, med beløb og betalings id /kontonummer til bankoverførsel. Ved modtagelsen af betalingen sender vi varen. Du kan selvfølgelig også afhente og betale kontant eller via MobilePay.

Husk vi giver 2 års garanti. Se betingelser pkt. 10 og 11

OBS: Den 01. juli 2021 trådte en ny grænse i kraft for kontante betalinger. Det betyder, at vi som virksomhed ikke må modtage 20.000 kr. eller mere i kontanter i forbindelse med et salg, hvad enten betalingen sker på én gang eller som flere betalinger, der er eller ser ud til at være indbydes forbundet.

Tidligere var kontantloftet på 50.000 kr., men for at undgå hvidvask er dette beløb nu ændret af Folketinget. Overtrædes kontantforbuddet, får vi som udgangspunkt en bøde på 25 pct. af det beløb, vi modtager over 20.000 kr., dog mindst 10.000 kroner. – Derfor modtager vi ikke over 19.999 kr. kontant.

Betaling som firmakunde

Som udgangspunkt er al betaling kontant, og levering ab fabrik. Ved løbende levering kan kredittid aftales individuelt.

Moms

Danske og EU privatkunder
Priser til private er som hovedregel inkl. moms. 25 %

Tyske kunder
Priser til privatkunder bosat i Tyskland er ved forsendelse inkl. 19% MwSt.

Industri og erhvervskunder, private Grønland og ikke EU kunder
Priser til kunder bosat på Grønland og udenfor EU er excl. moms.
Priser til industri og erhvervskunder og forhandlere er excl. moms.