Søg
Close this search box.

Solsejl til båden

Et solsejl er en overdækning til din båd, der skygger for solen, men kan også dække for regnen. På de solrige sommerdage er et solsejl uundværligt, så man ikke går til i solen og bliver solbrændt. Det er en billig og multifunktionel løsning i en lille båd. Et solsejl er ikke helt det samme som en bimini.

Vigtigst beskytter solsejlet dig mod solens skadelige stråler, aftenduggen og eller regn, hvis du har fravalgt en bådkaleche. Det er en solafskærmning, og kan også fremstilles til børnehaven, institutionen, terrassen eller et hjørne af haven. Se mere her om solsejl og læsejl til have og terasse.

Høj kvalitet

Hos Schultz Sejlmageri har vi høj kvalitet i fokus, når vi fremstiller solsejl og andre produkter til vores kunder. Vi sigter efter tilfredse kunder, og vil selvfølgelig også gerne selv være stolte af det vi laver til vores kunder. Derfor arbejder vi motiveret for at skabe høj kvalitet og anvender kun materialer, som er med til at levere dette.

 

Solsejl på båd

Sådan bestiller du

  • Print Solsejl målskemaet og skriv målene på det.
  • Send skemaet til os, eller send målene angivet som A,B,C,D og evt. E.
  • Vær opmærksom på at ikke alle både behøver lynlås for bomdirk.
  • Vælg mellem materialet til dit solsejl i polyester teltdug 180 – 190g. pr. m2 eller akryldug 310 – 320g. pr. m2
  • Solsejl leveres som standard med 5 meter krydsflettet 5 mm polyestersnor.
  • Det kan mod merpris leveres med 6 mm elastik og kroge. Ønsker du elastik og kroge, skal du huske det, når du bestiller.
  • Vælg mellem nylon eller rustfri stål kroge. Se nedenfor.
  • Vi sender dig et tilbud på et solsejl tilpasset til din båd.
Snor eller elastik
elastik snor
Krog i plastik
krog i plastik
Krog i rustfri stål
krog i stål

Farver og materialer

Vælg mellem mange flotte farver, når du skal bestille nyt solsejl. Vi har udvalgt stærke materialer fra Citel, og laver kalecher til både i akryldug fra Docril N kollektionen.

Farven har stor betydning for vores kunder, og har hver deres karakteristika. Læs meget mere om vores farver og materialer, og bliv klogere på hvilken der passer bedst til dit behov og din båd.

Farvekort akryldug citel docril N

Solsejl til have og terrasse

Vi kan også fremstille solsejl til børnehaven, institutionen, terrassen eller et hjørne af haven.

Se mere om solsejl til haven.