Søg
Close this search box.

Sprayhood

Ny sprayhood til din båd

Hos Schultz Sejlmageri fremstiller vi flotte sprayhoods i høj kvalitet. Et af de vigtigste værn mod elementernes rasen, er bådens sprayhood. Den skærmer trappen til salon og kahytter og sikrer ofte, at både instrumenter og gaster kan finde læ, uanset hvilket vejr du sejler i. Om du er motorbådssejler eller har mast og sejl på dit skib, så kan en tæt og stabil sprayhood være afgørende for god komfort og en tør oplevelse på vandet.

Få en sprayhood der passer til din båd

Der findes der et hav af forskellige typer, former og størrelser af sprayhoods. Hver af dem er lavet til din specielle bådtype. De fleste sprayhoods kan samtidig kobles sammen med en bådkaleche og det er derfor vigtigt at finde den rigtige.

Hos Schultz har vi et helt katalog af modeller til sprayhoods med mål og størrelser, der passer på et væld af forskellige bådtyper. Vi er godt udstyret med årtiers erfaring og know how på området. Vi hjælper dig med at finde ud af, om der findes noget originalt eller standard til din båd. Hvis ikke, fremstiller vi en sprayhood til din båd, men skal have lavet model hertil.

Er din båd specialbygget eller afviger fra fabriksstandarden, så klarer vi naturligvis også det. Du skal have den optimale sprayhood til din båd.

Brug formularen her i siden til at tage fat i os eller giv os et kald på telefonen. Så finder vi sammen frem til den bedste løsning for dig.

Sprayhood
schultz bådkaleche nummerplade

Ny Sprayhood fra Schultz

Er det tid til at udskifte din sprayhood eller har du måske slet ikke en sprayhood på din båd endnu? Det kan også være du har en gammel sprayhood fra en anden producent, som trænger til at blive skiftet.

Har du en Sprayhood fra Schultz, vil der sidde det vi kalder en nummerplade indvendigt. Hvis du giver os nummeret, kan vi nemt hive modellen frem, og fremstille en ny lækker sprayhood til dig. Du kan selvfølge ændre farve eller opgradere med ekstra udstyr.

Bøjler til ny sprayhood

Skal du forny din sprayhood fra Schultz, kan du uden problem genbruge de bøjler du allerede har. Har du en gammel sprayhood fra en anden producent, skal vi lige tjekke om de passer til en sprayhood fra Schultz. Måske har der aldrig været en sprayhood på din båd før, og så skal der selvfølgelig nye bøjler til også.

Sprayhood
Sprayhood på båd

Sprayhoods i høj kvalitet

Som nævnt ovenfor, så er din sprayhood til båden noget af det mest udsatte. Regn, vind og saltvand i kombination med solens stråler tager hårdt på materialerne. Din sprayhood ofte er den del, der tit sidder på både hele tiden, får mest af alle dele, så slidtagen her er betydelig. Det ved vi hos Schultz, og bruger derfor kun materialer, der kan tåle den skrappe behandling.
Vi ved, at pris spiller en rolle. Når du kommer til Schultz for at tale om ny sprayhood, vil vi derfor spørge ind til, hvordan du sejler og hvilke behov, du har. Hvad der er bedst til dig og din båd afhænger af, hvor og hvordan du sejler.

Vores sejlmagere er erfarne, omhyggelige og lytter nøje efter, hvad du fortæller. Vi spørger dig også om bøjletyper (aluminium eller rustfri stål), ønsker til udsyn, monteringsløsninger, lynlåse og måske afdækning, hvis du har fast rude forrest i cockpittet.

Uanset, så laver vi det, så det holder!

Ekstraudstyr til din bådkaleche

Du kan vælge mellem lækkert ekstraudstyr til din bådkaleche. Mulighederne er mange, men det afhænger selvfølgelig også af din bådtype.

Fx kan du få lavet lyn i bøjlelommer, større ruder, gribehuller og smudskant i nappa. Det er kun et lille bitte indblik i mulighederne for ekstraudstyr til kalechen til båden.

Eksempler på spørgsmål vi stiller dig

  •  Er din nuværende sprayhood fremstillet hos Schultz?

  • Er sprayhooden fra et andet sejlloft? Lad os få modelnummeret.

  • Er din nuværende sprayhood standard eller speciallavet?

  • Hvilken type båd har du? (model og årgang)

  • Er cockpittet på din båd standard eller specialdesignet af værftet? 

  •  Hvilken type bøjler bruger din gamle sprayhood – og hvor mange er der

  • Skal vi have dem tjekket for skævheder?

  • Hvilken type tryklåse har du i dag?

  • Vil du selv afmærke/montere tryklåse på din båd, eller skal vi gøre det?   

Herefter tager vi en snak om farve, samt om eventuelt ekstraudstyr – se ovenfor.

Farver og materialer

Når du bestiller en sprayhood fra Schultz Sejlmageri, kan du vælge mellem mange flotte farver. Vi har udvalgt stærke materialer fra Citel, og laver kalecher til både i akryldug fra Docril N kollektionen.

Farven har stor betydning for vores kunder, og har hver deres karakteristika. Læs meget mere om vores farver og materialer, og bliv klogere på hvilken der passer bedst til dit behov og din båd.

Farvekort akryldug citel docril N

Vedligehold din sprayhood

Sprayhoods kan holde i mange år, og specielt hvis du vedligeholder den korrekt. Cockpitteltet og sprayhood udsættes for mange elementer som slider på den. Vi har samlet vores bedst practices i en guide til dig om vedligehold af din sprayhood og bådkaleche, så du kan give den de bedste vilkår for en lang levetid. Vi har selvfølgelig også lavet en vaskeguide til dig om vask af bådkalecher og sprayhoods.