Søg
Close this search box.

Overtræk

Beskyt dele af din båd med et overtræk

Du kan beskytte dele af din båd med et overtræk eller en presenning. Det kan fx være et rat overtræk, en presenning til gummibåden, et bord eller ankerspil. Der er mange dele du kan beskytte på din båd, så de holdes pæne. Det giver tingene en længere levetid, hvilket både er økonomisk og bæredygtigt. What’s not to like? Hos Schultz Sejlmageri skræddersyr vi et overtræk på mål til præcis det du har behov for. Derfor vil det passe perfekt til netop din båd, og giver den bedste beskyttelse.

Mindre slid og vedligehold

Solen nedbryder materialerne på båden, og normalt brug giver også slid over tid, selvom man ellers er god til at vedligeholde sine ting. Du sparer meget vedligehold, ved at anvende et overtræk eller en presenning til udsatte dele, og desto mere delene beskyttes, jo længere levetid får de.

Solen er strid mod båden og dens forskellige dele, og især når den ligger i vandet og solen bliver afspejlet. Selvom vi i Danmark og resten af Skandinavien ikke oplever solen som i syden, kan den stadig gøre skade. Ligger din båd syd for Skandinavien eller du sejler dertil, er fx et ratovertræk en rigtig god ide, for at forebygge slid og bruge mindre tid på vedligehold

Rat overtræk eller rat cover
Overtræk til gummibåd

Overtræk til gummibåd, skylight eller spil

Et overtræk kan også bruges til at skærme for solen om morgenen fra dit skylight. Er dit skylight af træ, og måske ikke helt tæt i hårdt vejr, kan det være en rigtig god løsning til problemet. Et overtræk til gummibåden beskytter den med solens nedbrydende stråler. Nogle sejlere ønsker også deres spil afdækket. Til de fleste almindelige spil på lystfartøjer, findes der færdigsyede hætter. Til fx ankerspil eller brandpumper skal de fremstilles efter mål.
Der er ikke rigtig nogen grænser for, hvad vi kan lave et overtræk til, så kontakt os endelig, hvis du har noget specielt du har behov for et overtræk eller cover til.

Farver og materialer

Når du bestiller et overtræk fra Schultz Sejlmageri, kan du vælge mellem mange flotte farver. Vi har udvalgt stærke materialer fra Citel, og laver overtræk i akryldug fra Docril N kollektionen eller i PVC.

Farven har stor betydning for vores kunder, og har hver deres karakteristika. Læs meget mere om vores farver og materialer, og bliv klogere på hvilken der passer bedst til dit behov og din båd.

Farvekort akryldug citel docril N