Reparation i tide forlænger levetid for sejl og kaleche 

 

Hvis din kaleche, sprayhood eller dine sejl begynder at se lidt trætte ud nogle steder, så kom forbi os, inden en lille skramme bliver en stor skade. 

Din kaleche eller dine sejl består af består af forskellige materialer, som hver især har forskellige levetider. Hvor meget sol, salt, vind og vejr tingene udsættes for har også betydning for levetiden. . Nogle af af de udsatte delene er imidlertid nemme at udskifte, og det kan give dine produkter flere år på bagen, før de skal udskiftes helt. Det er både bæredygtigt og økonomisk. 

Udskiftninger af dele på dit sejl eller på din kaleche/sprayhood laves som regel ud fra en fast pris, hvor reparationer laves ud fra en løbende timepris 

Fast ligger det dog, at vi altid giver dig et skøn af opgavens tid og pris, når du indleverer tingene. Her kigger vi sammen på opgaven og får en snak om behovet for et helt generelt Schultz-eftersyn.  

Det kan du læse en smule mere om her

 

Tips til at vedligeholde din ting 

Hos Schultz kan du altid få et tips til vedligehold af din kaleche og et bud på, hvor længe dine ting har igen, før en udskiftning bliver nødvendig. 

Husk, at regelmæssig vedligeholdelse kan forlænge dine tings levetid med helt op til 10 år. 

– Du kan finde gode råd til vedligehold af dine sejl og din sprayhood, kaleche o.a. her på sitet.    

 

Vask dine ting inden du indleverer dem 

Det handler helt kort fortalt om, at vores syborde altid skal være helt rene. Det synes vi, at vi skylder alle vores kunder – både dem, der skal have udført reparationer, såvel som de, der får syet en helt ny sprayhood eller kaleche. Desuden er rene materialer altid lettere at arbejde med. 

Er stoffet snavset, gør vi naturligvis rent på og omkring sybordene samt symaskinens dele bagefter. Det koster ekstra tid og vil i så fald fremgå af din regning som ’smudstillæg’. Det kan du lige så godt undgå.  

Heldigvis er det ret let at vaske dine ting selv.  

– Du kan finde mere om korrekt vask af kalecher og sejl her.