Reparation af bådkalecher og sejl

Er det tid til reparation af din bådkaleche eller sejl? Kom forbi Schultz Sejlmageri, inden en lille skramme bliver til en stor skade.
Udskiftninger af dele på dit sejl, bådkaleche eller sprayhood laves som regel ud fra en fast pris, hvor reparationer laves ud fra en løbende timepris. Du får altid et skøn af opgavens tid og pris, når du indleverer dit sejl eller din bådkaleche til reparation. Vi kigger sammen på opgaven, og får en snak om behovet for et helt generelt Schultz-eftersyn. Læs mere om eftersyn her.

Din kaleche eller dine sejl består af forskellige materialer, som hver især har forskellige levetider. Hvor meget sol, salt, vind og vejr de udsættes for, har også betydning for levetiden. Nogle af de udsatte dele er imidlertid nemme at reparere, og det kan give dine produkter en længere levetid, før de skal udskiftes helt. Derfor er reparation af din bådkaleche og sejl både bæredygtigt og økonomisk.

Vask dine produkter inden reparation

Vask gerne dit sejl eller bådkaleche, før du indleverer dem til reparation. Vores syborde skal altid være helt rene. Det synes vi, at vi skylder alle vores kunder – både dem, der skal have udført reparationer, såvel som de, der får syet en helt ny sprayhood eller kaleche. Rene materialer er altid lettere at arbejde med.
Er stoffet snavset, gør vi naturligvis rent på og omkring sybordene samt symaskinens dele bagefter. Det koster ekstra tid og det vil i så fald fremgå af din regning som ’smudstillæg’. Det kan du lige så godt undgå. Heldigvis er det ret let at vaske dine produkter selv.
Læs mere om hvordan du vasker din bådkaleche og sejl.

 

Tips til vedligehold af din bådkaleche og sejl

Hos Schultz kan du altid få råd til vedligehold af kalechen til din båd og et bud på, hvor længe dine ting har igen, før en udskiftning bliver nødvendig.
Regelmæssig vedligeholdelse kan forlænge dine produkters levetid med helt op til 10 år. Du kan finde gode råd til vedligehold af din kaleche til båden og til vedligehold af sejl.
Se nærmere her om ofte stillede spørgsmål om brug, vedligehold og rens.