Beskyt dele af din båd med et overtræk

Du kan beskytte dele af din båd med et overtræk eller en presenning. Det kan fx være et rat overtræk, en presenning til gummibåden, et bord eller ankerspil. Der er mange dele du kan beskytte på din båd, så de holdes pæne. Det giver tingene en længere levetid, hvilket både er økonomisk og bæredygtigt. What’s not to like?

Hos schultz Sejlmageri skræddersyr vi et overtræk på mål til præcis det du har behov for. Derfor vil det passe perfekt til netop din båd, og giver den bedste beskyttelse.

Et overtræk kan også bruges til at skærme for solen om morgenen fra dit skylight. Er dit skylight af træ, og måske ikke helt tæt i hårdt vejr, kan det være en rigtig god løsning til problemet. Et overtræk til gummibåden beskytter den med solens nedbrydende stråler. Nogle sejlere ønsker også deres spil afdækket. Til de fleste almindelige spil på lystfartøjer, findes der færdigsyede hætter. Til fx ankerspil eller brandpumper skal de fremstilles efter mål.

 

Mindre slid og vedligehold

Solen nedbryder materialerne på båden, og normalt brug giver også slid over tid, selvom man ellers er god til at vedligeholde sine ting. Du sparer meget vedligehold, ved at anvende et overtræk eller en presenning til udsatte dele, og desto mere delene beskyttes, jo længere levetid får de.

Solen er strid mod båden og dens forskellige dele, og især når den ligger i vandet og solen bliver afspejlet. Selvom vi i Danmark og resten af Skandinavien ikke oplever solen som i syden, kan den stadig gøre skade. Ligger din båd syd for Skandinavien eller du sejler dertil, er fx et ratovertræk en rigtig god ide, for at forebygge slid og bruge mindre tid på vedligehold.

 

Ratsøjle med overtræk på

Ratsøjleovertræk

 

Gummibåd med overtræk

Beskyt gummibåden mod sollyset.

 

Overtræk til bord på båd

Bordovertræk