Læsejl og solsejl til have og terasse

Vi fremstiller læsejl solsejl til have og terrasse. Det kan også være et altansejl eller terassesejl. Vi har også fremstillet læsejl til fx caféer. Der er mange muligheder, så har vi ikke lige nævnt det du søger, kan du kontakte os, og vi kan se på om det er noget vi kan fremstille.

Hos Schultz kan arkitekten eller boligforeningen søge råd og vejledning, og få et overslag på forskellige løsninger.
Til bygninger, byggerier er der arkitekter, der tager hensyn til udformningen af altan læsejl. Det er vigtigt for helheden, at der bliver udfærdiget retningslinjer for farve og materialevalg.
Hos private kan vi rådgive og komme med løsningsforslag til altansejl og overdækning af terrassen ved drømmehuset. Send eventuelt et par billeder og nogle mål, så kontakter vi dig med et tilbud.

Afdækning til grillen eller udekøkken

Udover læsejl kan vi også lave et overtræk til din grill eller udekøkken. Det kan også være afdækning til carporten, for at skabe rammerne for et “fest lokale” når vejret fx ikke er til åben havefest. Har du andet udendørs som skal have et cover på, kan du kontakte os og sende et billede. Vi får ofte nye opgaver og får lavet rigtige gode løsninger, som vores kunder er glade for.

 

Materialevalg

Til permanent afdækning eller afskærmning udendørs, anvendes som udgangspunkt akryldug. Akryldug leveres i form af enten båddug eller markisedug. Vi lagerfører akryldug i bredde 150 cm i 20 forskellige farver. Båddug er vandtæt op til 1000 mm. vandsøjle. Markisedug er ubelagt og således ikke 100% vandtæt. Mulighederne for farvevalg er store i markisedug, med eller uden striber.

Se her eksempler på overdækning af hyggekrogen, udekøkkenet, grillen og en carport der laves om til en festsal med en sideafdækning.