Cockpitpresenning til båden

En cockpitpresenning er en afdækning af cockpittet i båden til vinterperioden. Den kaldes også for en vinter kaleche. En cockpitpresenning beskytter store dele af din båd, men er ikke en fuld afdækning. Du undgår du vand og fugt med efterfølgende algedannelse i cockpittet. Den gør din båd mindre attraktiv for ubudne gæster, og alene det og algedannelse, gør det værd at beskytte din båd med en cockpitpresenning. Det holder din båd pænere i længere tid, og du skal bruge mindre tid på rengøring og vedligehold af cockpittet.

Det er også en god ide, hvis der er perioder af sommeren, hvor du ikke sejler, og vil beskytte din båd, når du ikke bruger den. Det er en god investering for at beskytte din båd, og samtidig får din kaleche en længere levetid, når den ikke er monteret på båden, hvor den bliver slidt af solen, når den titter frem. Din båd kaleche slides nemlig af solen, og ikke når du sejler.

Cockpitpresenningen fremstilles som standard i PVC, men et godt alternativ til sommerbrug er en akryldug til båden. Læs mere om vores farver og materialer.

Når du skal bruge en cockpitpresenning, er det også vigtigt, at du får vasket og vinteropbevaret din sprayhood og kaleche til båden rigtigt. Det er med til at give en længere levetid. Det samme gælder din cockpitpresenning – tør den af og vent til den er helt tør, før du pakker den sammen, når vinterperioden er slut.

 

Hos Schultz Sejlmageri har vi fokus på god kvalitet, flot fremstillede produkter og fantastisk kundeservice.

Når du pakker din kaleche til båden og din sprayhood væk for vinteren, kan du kigge dem igennem i syningerne. Kontakt os for et grundigt eftersyn eller reparation, så dine produkter er tip top, når sejl sæsonen starter igen.

 

 

Vi fremstiller desværre ikke fulde afdækninger og stativer. Har du et teakdæk, bør du tænke fuld afdækning i mere eller mindre grad. Den bedste men også dyreste vinteropbevaring er indendørs med tynd plastfolie over.